Kursstart v. 20 – du har väl inte glömt att boka?

Just nu gör vi en första översyn över möjligheterna att stuva om i schemat inför kursstarten v 20, så se till att anmäla dig och/eller meddela önskemål om ytterligare kurs/tid bums! Du ser en överblick över schemat längre ner i detta mail.

Finns det några frågor kring kurserna, vilken nivå som passar dig, eller övriga ärenden så tveka inte att höra av er till oss på info@uppsalapole.se.

Om det är så att du vill gå en kurs, men vet med dig att du lämnar Uppsala i början av sommaren så hör antingen av dig, eller gör en bokning och skriv i fältet för ordernoteringar hur länge du kan gå, så försöker vi i mån av plats att ordna så att du kan boka för den period du kan delta.

Det finns även ännu enstaka provlektioner Aerial Hoop och Poledance uppe – antingen om du är sugen själv eller vill tipsa en vän.

Vi ses i studion!
/Instruktörerna på Uppsala Pole & Aerials

Angående nivåer mm:

 • Aerial Hoop Bas  – ger utmaningar både för dig som är nybörjare, och för dig som tidigare har gått lite hoop och vill jobba vidare med din styrka och teknik i ringen.
 • Aerial Hoop Bas+  – för dig som har tränat aerial hoop en tid, samt på egen hand kan ta dig upp i och ner ur hoopen på ett säkert sätt.
 • Aerial Hoop Medel – för dig som är stabil i din lunchbox, samt i upp- och nergångar i övre delen av hoopen.

Nivåkurserna 1-5 i pole ser ut som tidigare, men utöver dem finns även olika varianter såsom:

 • Pole Bas – anpassad för att utmana dig som är på nivå 1-2, men fungerar även för dig som kommit lite längre än så och vill jobba med detaljerna i grundläggande trick och combos.
 • Pole Bas+ – här blir det längre kombinationer uppe på stången, så du bör vara stabil i klättring och polesit och även börja känna dig bekväm med basic invert och crusifix.
 • Pole Medel – här ska du vara bekväm i basic invert, leghangs och butterfly.
 • Pole Avancerad – för dig som är ordentligt stabil i alla element ovan, samt väl bekant med shouldermount, ayesha och handspring.

Denna kursomgång erbjuds även;

 • Aktiv Stretch Online  – vi fortsätter att köra stretchen helt online! Följ passet online hemifrån en eller två gånger i veckan. Kan du inte delta på utsatt tid kan du titta i efterhand istället.
 • Pole Flow  – för dig som vill utvecklas i dansen och har koll på grundläggande spins (motsvarande pole 1). Denna period kommer vi framför allt att jobba med contemporary och heels.
 • Pole Youngsters  – för dig som är 8-11 år gammal.
 • Tävlingsförberedelse 4  – för dig som tränat pole och/eller hoop ett tag och planerar att tävla. Fokus är att förstå regelsystemet och få stöd att bygga klart och förbättra utförandet av en tävlingsrutin med hjälp av våra certifierade coacher.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *