OPEN PRACTISE

Träna på egen hand. Repetera det du lärt dig under lektionerna eller prova nya saker tillsammans med kurskamraterna – instruktör finns till hands om du behöver hjälp eller passning. Av hänsyn till din säkerhet och de elever som betalar för våra kurser lär instruktörerna ej ut trick ur nivåerna över den du gått under Open Practise lektioner. Grundläggande kunskaper i poledance och/eller aerial hoop krävs.

OBSERVERA att vi har ett begränsat antal platser till OP för närvarande, och att man därför bör boka/avboka sin plats innan passet!

Open Practise kan hållas under varierade tidpunkter.
Under pågående kursperioder vanligen fredagar och söndagar.
Med reservation för ändringar.

Priser:

Lektionsvis:

  • 120 kr/tillfälle
  • 100 kr/tillfälle för dig som vid tillfället för lektionen går kurs hos oss om minst 4 lektioner
  • 40 kr för dig som missat en lektion i poledance eller aerial hoop och vill ta igen denna tillsammans med instruktör under Open Practise. Erbjudandet gäller endast dig som i god tid i förväg (senast samma morgon klockan 09.00) meddelat via e-post att du kommer att missa tillfälle på din bokade kurs, och inom 2 månader från missat kurstillfälle.
    Ange i fältet för ordernoteringar att du vill ta igen lektion så att vi kan kontrollera med instruktören att det går bra att ta igen aktuella trick vid önskat tillfälle.

10-gångerskort:

OBS! Extra tillfällen under kursuppehåll mm läggs upp här

Boka fredag 
Boka söndag