Vi är instruktörerna på Uppsala Pole & Aerials


Anna-Karin

Anna-Karin

Med en gedigen träningsbakgrund som bland annat Sverigeelit inom friidrott och en utbildning som sjukgymnast har Anna-Karin en unik förståelse för kroppen. Hennes pedagogik och förmåga att analysera rörelser hjälper Anna-Karin att utveckla våra elever och ta dem till oanade höjder. Hon är vår kämpe som älskar utmaningen och att det hela tiden finns något nytt att lära sig. Anna-Karin älskar att skapa koreografier och är inte rädd för att testa tokiga rörelser till konstig musik.

Cecilia

Cecilia

Cecilia jobbar till vardags som jurist och egenföretagare, men är även en rutinerad akrobat sedan många år tillbaka. Hon har tidigare tävlat på elitnivå i voltige och är nu tränare för Uppsala Voltige. Det bästa med poledance tycker Cecilia är att det är fullt fokus på träningen och träningskamraterna – för att klara nya tricks och koreografier måste man tömma huvudet på allt annat och bara fokusera. När man lämnar studion gör man det med huvudet högt och med ett leende på läpparna. 

Gunnel

Gunnel

Gunnel har en varierad träningsbakgrund med störst fokus på klättring, yoga och dans. När hon upptäckte att poledance och aerial hoop krävde en kombination av de egenskaper hon uppskattar mest från andra träningsformer fastnade hon direkt. Dessa egenskaper är smidighet, styrka, mod, elegans och rörelseglädje. Med sin pedagogiska ådra och sin omedelbara charm förmedlar hon gärna detta vidare till sina elever.

Sofia

Sofia

Sofia har bakgrund inom konstsim, klättring, yoga och capoeira. I början av 2009 slogs hon av tanken att poledance vore den perfekta blandningen av alla de träningsformerna, och sen dess är hon fast! Hon älskar framförallt det konstnärliga i dansen, när akrobatik och musik flyter ihop i vackra koreografier. Sofia skapar fantastiska koreografier som passar alla nivåer, och lär ut dem med en medryckande känsla och entusiasm. Till vardags jobbar hon med undervisning i medicin på universitetet, och är även utbildad i fysiologi och pedagogik.

Linnea

Linnea

Med styrka, fokus och envishet har Linnea tagit till sig poledance och aerial hoop med stormsteg. Till vardags jobbar Linnea som elektriker men det är inom poledance och aerial hoop hennes sanna passion ligger. Linnea älskar att det alltid finns nya saker att lära sig och att utvecklingen aldrig tar slut. För att bemästra utmaningarna krävs fullt fokus och mycket envishet, något som passar Linnea perfekt.

Emmilie

Emmilie

Emmilie är den viga och spralliga barnskötaren som sedan tidigare har många års erfarenhet av träning genom framför allt fotboll och dans. Hon har dansat bland annat streetjazz, street och disco, vilket gör att hon besitter en härlig känsla för musiken och skapandet av vackra och häftiga koreografier. Emmilie är orädd och älskar utmaningen i träningen, vilket visar sig genom att hon alltid är redo att utvecklas och testa nya trick. Emmilie undervisar i både poledance och aerial hoop och tycker att de båda är mycket roliga och effektiva träningsformer.

 

Caroline

Caroline

Caroline är charmtrollet som i princip är född med tårna pointade! Sedan fyra års ålder har hon sysslat med gymnastik och dans i olika former, och på meritlistan finns bland annat ett SM-guld i trupp. Hon tog till sig poledance i rekordfart tack vare sin styrka, vighet och dansvana. 

Rakel

Rakel

Rakel har alltid varit fascinerad av gymnaster och dansare. Hon började sin fysiska utmaning genom boxning, ridning, spinning och magdans. När Rakel provade poledance för första gången blev hon förälskad i sporten direkt. Mest för att det var så himla roligt men också för att sporten kräver fysiska och mentala ansträngningar som gav henne en ökad självkänsla och ett bättre självförtroende. Poledanceträningen gav henne även modet att prova på gymnastik och Aerial hoop som gett henne både styrka och glädje.

Polina

Polina

Polina är marknadsekonom till vardags och luftakrobat så fort hon får tid över. Hon är en lugn och pedagogisk, men samtidigt mycket positiv och aktiv person som tycker om att uttrycka sig själv i rörelse och dans.  Det bästa med poledance och aerial hoop är enligt Polina att man ständigt utmanas av nya trick som till en början verkar omöjliga, men med mycket träning och vilja lyckas man till slut tänja på gränserna för vad man trodde var möjligt. Och envishet och styrka är egenskaper som Polina verkligen besitter!