Vi är instruktörerna på Uppsala Pole & Aerials


Alexandra

Alexandra

Alexandra undervisar framför allt i poledance, men är även en fena på aerial hoop.

Emmilie

Emmilie

Emmilie är den viga och spralliga barnskötaren som sedan tidigare har många års erfarenhet av träning genom framför allt fotboll och dans. Hon har dansat bland annat streetjazz, street och disco, vilket gör att hon besitter en härlig känsla för musiken och skapandet av vackra och häftiga koreografier. Emmilie är orädd och älskar utmaningen i träningen, vilket visar sig genom att hon alltid är redo att utvecklas och testa nya trick. Emmilie undervisar i både poledance och aerial hoop och tycker att de båda är mycket roliga och effektiva träningsformer.

 

Michaela

Michaela

Michaela finner du främst på aerial hoop-kurserna, men hon undervisar också pole, fys och stretch.

Malin

Malin

Malin undervisar framför allt i poledance.

Foto: Privat

Elina

Elina

Elina undervisar främst i aerial hoop, men du kan också finna henne på Pole 1 ibland.

Foto: Fia Linderdahl

Gunnel

Gunnel

Gunnel har en varierad träningsbakgrund med störst fokus på klättring, yoga och dans. När hon upptäckte att poledance och aerial hoop krävde en kombination av de egenskaper hon uppskattar mest från andra träningsformer fastnade hon direkt. Dessa egenskaper är smidighet, styrka, mod, elegans och rörelseglädje. Med sin pedagogiska ådra och sin omedelbara charm förmedlar hon gärna detta vidare till sina elever.

Fia

Fia

Fia träffar du framför allt på olika typer av polekurser, men hon kör också gärna fys och stretch.

Foto: Nina Reed Photography

Cecilia

Cecilia

Cecilia jobbar till vardags främst inom juridik, men är även en rutinerad akrobat sedan många år tillbaka. Hon har tidigare tävlat på elitnivå i voltige och under många år varit tränare för Uppsala Voltige. Det bästa med poledance och aerial hoop tycker Cecilia är att det är fullt fokus på träningen och träningskamraterna – för att klara nya tricks och koreografier måste man tömma huvudet på allt annat och bara fokusera. När man lämnar studion gör man det med huvudet högt och med ett leende på läpparna. 

Polina

Polina

Polina bor numera i Stockholm, men kommer med jämna mellanrum som gästinstruktör och håller mycket uppskattade workshops, framför allt i pole.

Foto: Nina Reed Photography