Är det dansen du gillar allra mest i poledance och aerial hoop? Eller vill du få bättre kontroll över dina tricks innan du avancerar vidare? I Choreoklasserna använder vi oss av tricks vi redan kan i kombination med nya danssteg och skapar olika koreografier. Varje koreografi har ett eget tema te.x rock, attityd, flow, sensuell, burlesque, hip-hop, och spinny.

choreo-sofia

Under denna kurs får du lära dig 4 olika koreografier med olika teman. Fokus ligger på att väva ihop trick och floorwork till fina kombinationer och utveckla uttrycket i dansen. Förkunskapskrav är att du ska gått pole nivå 1.

 

Pris: 1500kr

Boka

choreo-ak

I avancerad choreo använder vi oss av trick från nivå 1-4 för att sätta ihop koreografier som kommer utveckla vår styrka, teknik och uthållighet. Fokus kommer att ligga på att sätta ihop kombinationer med trick vi redan kan för att få ett bättre flow i dansen. Det kommer vara mycket tid uppe på stången!
Förkunskapskrav är att du ska ha gått nivå 4.

 

Pris: 1500kr

Boka

1x1hoopsittUnder denna kurs får du lära dig koreografier med olika teman. Fokus ligger på att väva ihop trick och floorwork till fina kombinationer och utveckla uttrycket i dansen. Förkunskapskrav är att du ska gått Aerial Hoop 1.

 

Pris: 1400kr

Boka