“Att få egentid med instruktören var oerhört värdefullt för mig som inte var helt bekväm med att träna tillsammans med andra. Efter ett par lektioner släppte osäkerheten och jag hoppade på nybörjarkursen!”

Sanna

Har du svårt att anpassa dina tider för att träna en viss kväll i veckan? Känns det jobbigt att träna i en större grupp? Vill du träna på något speciellt eller får hjälp att skapa en egen koreografi? Under en privatlektion har du instruktören helt för dig själv och får chansen att träna på just det du önskar. Våra duktiga instruktörer hjälper dig att nå dina mål och drömmar inom Poledance och Aerial Hoop.

 

Pris: 1 person 900 kr/h  – 2 personer 1400 kr/h

Är ni en grupp på fler än 2 personer som vill träna tillsammans, eller vill du boka ett paket med flera privatlektioner, kontakta oss för prisuppgift.

 

 

Använd gärna formuläret bredvid för att skicka en bokningsförfrågan. Ange hur många privatlektioner du är intresserad av samt om det är något särskilt du önskar få ut av privatlektionerna så återkommer vi till dig så snart vi kan med tillgängliga tider, lektionsförslag m.m.

Bokningsförfrågan

6 + 7 =