Under året erbjuder vi fortlöpande lite blandade extraklasser.

Information om klasserna läggs upp på Facebook och Instagram. Anmälan sker sedan  via e-post till info@uppsalapole.se om inte boka-länk finns nedan. Läs igenom våra Villkor först. Ange gärna telefonnummer i samband med varje anmälan, så att vi lätt kan nå er vid eventuella ändringar.


Nedan följer några planerade klasser:

Workshop med Polina Zakharkina – 11/11 kl. 11.00

Äntligen dags för en ny workshop med Polina Zakharkina! =) I denna workshop kommer vi att jobba på kombinationer, med fokus på att få övergångarna att se enkla och smidiga ut. Vi kommer att använda både statisk och spinning pole.

Förkunskapskrav: stabil invert och shoulder mount.

Om du som går 8-veckorskurs hos oss anger detta som ordernotering vid anmälan så får du 50 kronors rabatt.

Boka

Dansfys/Stretch, 4 x 75 min – OBS! Boka alla 4, eller kom på drop-in!

Torsdag 2018-11-01 Kl 18.30, Tisdag 2018-11-06 Kl 20.00, Torsdag 2018-11-15 kl 18.30, Tisdag 2018-11-20 Kl 20.00

Kombinera hård funktionell styrketräning med djup stretch för att förbättra din styrka, kontroll och rörlighet och bli en mer komplett aerial artist! Passar även dig som bara vill svettas och tänja ut musklerna. Under klassens första halvtimme ligger fokus på att stärka musklerna och att svettas! De kommande 45 minuterna ligger fokus på att öka vår flexibilitet.

Du som går 8-veckorskurs till ordinarie pris får, om du anger detta i fältet för ordernoteringar en liten rabatt (10 % om du går en annan kurs, 15 % om du går två andra kurser).

Om du inte vill boka alla tillfällen finns i mån av plats möjlighet till drop-in till en kostnad av 180 kr/gång (150 kronor för dig som även går 8-veckorskurs under perioden). Kom då ca 10 min innan passet, så meddelar instruktören om det finns plats.

Inga förkunskaper krävs.

Boka

Workshop – Exotic Pole – 29/9 kl. 14.45

Välkommen att prova på en mer sensuell sida av pole dance! =) Fokus inom exotic pole är mjuka böljande koreografier, floorwork, flexibilitet och övergångar. Vi kommer att utforska grundläggande rörelser inom exotic pole och arbeta med flow och graciösa rörelser. Exotic pole är utmanande för kropp och sinne, och adderar något extra till din vanliga poleträning.

Exotic pole är roligast i högklackade skor. Om du inte har pleasers hemma kan du dansa i vanliga högklackade skor som sitter fast bra på foten, men det går även bra att dansa barfota eller i strumpor.

Det är viktigt att skydda knäna. Knäskydd eller dubbelvikt benvärmare över knäna rekommenderas.

Förkunskapskrav: avslutad eller pågående Pole 1 eller motsvarande. (Då vi kommer att utgå från klassiska snurrar och piruetter bör du ha gått minst ca 4 lektioner poledance för att kunna ta till dig lektionen ordentligt.)

Om du som går 8-veckorskurs hos oss anger detta som ordernotering vid anmälan så får du 50 kronors rabatt.

Boka

Dansfys/Stretch. Tid: 18.30-19.30 den 17 och 19 juli. Pris: 150 kr/lektion eller 2 st OP-stämplar/lektion.
Kombinera hård funktionell styrketräning med djup stretch för att förbättra din styrka, kontroll och rörlighet och bli en mer komplett aerial artist! Passar även dig som bara vill svettas och tänja ut musklerna. Under klassens första del ligger fokus på att stärka musklerna och att svettas! Därefter lägger vi fokus på att öka vår flexibilitet. Om du har band – yogaband, sjal eller liknande – får du gärna ta med detta till passet, men lektionerna är upplagda så att det går lika bra utan.

Pole choreo. Tid: 18.15-19.45 den 29 juli. Pris: 200 kr eller 3 st OP-stämplar.
En klass där vi bygger ihop en snygg koreografi. För att tillgodogöra dig lektionen ordentligt är det en fördel om du känner dig bekväm med grundläggande snurrar, klättring och invert. Basen av koregorafin kommer att vara samma för alla deltagare men med olika trickalternativ för att kunna anpassa svårighetsgraden utifrån nivå.

Aerial hoop. Tid: 18.15-19.30 den 31 juli. Pris: 200 kr eller 3 st OP-stämplar. 
En klass där vi jobbar i aerial hoop med nya trick och övergångar, som vi sedan sätter in i kombinationer. Målet med klassen är att få till ett riktigt snyggt flow i det vi gör i hoopen. Öppen för alla som gått minst Hoop 1 eller motsvarande. Nivån anpassas efter deltagarnas förkunskaper.


Foto: Nina Reed Photography

Foto: Nina Reed Photography

Sista tid för anmälan/avbokning är 48 timmar innan klassens starttid. Om en klass skulle behöva ställas in pga för få anmälda kommer detta att meddelas till anmälda när anmälningstiden gått ut..

Vi ses! =)