Under året erbjuder vi fortlöpande lite blandade extraklasser.

Information om klasserna läggs upp på Facebook och Instagram. Anmälan sker sedan  via mail till info@uppsalapole.se . Läs igenom våra Villkor först.


Nedan följer för närvarande planerade klasser:

STRETCH
Tid: Söndag den 1 oktober, 8 oktober och 15 oktober kl 17.45-19.00
Pris: 150 kr/lektion
Varje pass börjar med uppmjukande rörelser men kom gärna ordentligt varm för att få ut så mycket som möjligt av passet. Om du har stretchblock/band kan du gärna ta med dessa till passet, men lektionerna är upplagda så att det går lika bra utan. Varje pass kommer att ha ett fokusområde; antingen spagat, splitt eller rygg.

POLE IMPRO kombinerat med teknik
Tid: Lördag den 14 oktober kl 10.00-11.15
Pris: 150 kr
I denna klass kommer fokus att ligga på att släppa loss och “pole-jamma”. Vi jobbar med impro-övningar varpå enklare delar i en choreo byggs upp gemensamt, medan man får bygga/improvisera andra delar på egen hand. Utöver detta jobbar vi även på att förfina grundläggande poletrick genom att tänka lite extra på in- och utgångar och detaljerna i utförandet. Öppen för alla som går eller gått polekurs. Nivån anpassas efter deltagarnas förkunskaper. (Basen kommer att vara samma för alla deltagare men  det finns olika trickalternativ för att kunna anpassa svårighetsgraden utifrån nivå.)


Foto: Nina Reed Photography

Foto: Nina Reed Photography

Sista tid för anmälan/avbokning är 36 timmar innan klassens starttid. Om en klass skulle behöva ställas in pga för få anmälda kommer detta att meddelas till anmälda när anmälningstiden gått ut.
Pris för klasserna varierar lite beroende på klass-längd samt innehåll.
Betalning kan ske via kontanter, swish, kort eller faktura. Vet du att du ska gå flera extraklasser kan du spara ihop och få det samlade beloppet på en faktura.
Åldersgräns: född 2001 eller tidigare. Är du under 18 år behöver vi målsmans godkännande.

Vi ses! =)