Under året erbjuder vi fortlöpande lite blandade extraklasser.

Information om klasserna läggs upp på Facebook och Instagram. Anmälan sker sedan  via e-post till info@uppsalapole.se . Läs igenom våra Villkor först. Ange gärna telefonnummer i samband med varje anmälan, så att vi lätt kan nå er vid eventuella ändringar.


Nedan följer några planerade klasser:

Dansfys/Stretch. Tid: 18.30-19.30 den 17 och 19 juli. Pris: 150 kr/lektion eller 2 st OP-stämplar/lektion.
Kombinera hård funktionell styrketräning med djup stretch för att förbättra din styrka, kontroll och rörlighet och bli en mer komplett aerial artist! Passar även dig som bara vill svettas och tänja ut musklerna. Under klassens första del ligger fokus på att stärka musklerna och att svettas! Därefter lägger vi fokus på att öka vår flexibilitet. Om du har band – yogaband, sjal eller liknande – får du gärna ta med detta till passet, men lektionerna är upplagda så att det går lika bra utan.

Pole choreo. Tid: 18.15-19.45 den 29 juli. Pris: 200 kr eller 3 st OP-stämplar.
En klass där vi bygger ihop en snygg koreografi. För att tillgodogöra dig lektionen ordentligt är det en fördel om du känner dig bekväm med grundläggande snurrar, klättring och invert. Basen av koregorafin kommer att vara samma för alla deltagare men med olika trickalternativ för att kunna anpassa svårighetsgraden utifrån nivå.

Aerial hoop. Tid: 18.15-19.30 den 31 juli. Pris: 200 kr eller 3 st OP-stämplar. 
En klass där vi jobbar i aerial hoop med nya trick och övergångar, som vi sedan sätter in i kombinationer. Målet med klassen är att få till ett riktigt snyggt flow i det vi gör i hoopen. Öppen för alla som gått minst Hoop 1 eller motsvarande. Nivån anpassas efter deltagarnas förkunskaper.


Foto: Nina Reed Photography

Foto: Nina Reed Photography

Sista tid för anmälan/avbokning är 48 timmar innan klassens starttid. Om en klass skulle behöva ställas in pga för få anmälda kommer detta att meddelas till anmälda när anmälningstiden gått ut..

Vi ses! =)