choreo-sofia

Testa på Poledance innan du anmäler dig till en hel kurs. Under en provlektion får du lära dig grunderna i att röra dig kring stången samt en handfull tricks som alla ingår i nybörjarkursen.

Pris 295 kr. Ta med en vän gratis, skriv då namnet på din vän som kommentar i din anmälan. Om du sedan anmäler dig till Pole nivå 1 dras kostnaden för provlektionen av på kurspriset!

Boka Lördag 16/10 kl 13.10
Boka Lördag 23/10 kl 10.10
Boka Lördag 23/10 kl 13.10


 

 

 

 

Om ingen av tiderna ovan passar dig så kontakta oss för ytterligare möjligheter att prova.

 

 

 

1x1linnea-openvInga förkunskaper krävs. Du lär dig ca grundläggande danssteg, snurrar och tricks som du även får prova att använda i koreografiträning. Poledance är inte enkelt men du kommer bli förvånad hur mycket du kan lära dig på kort tid, samtidigt som du har väldigt roligt!

 


Boka Tisdagar 19.00
Boka Onsdagar 11.30
Boka Lördagar 10.00

alternativa kurser kan vara;
Pole Combos Basic – on


Anmäl intresse för kursstart okt 2021

 

 

 

scorpio-polina

Pole 2 passar dig som gått Pole 1 och vill bygga vidare på styrka och teknik. Vi tar oss an lite svårare utmaningar – klurigare snurrar, mer trick uppe på stången och spännande inverts. I denna kurs kommer både din styrka och teknik att utmanas, allt för att öka precisionen och elegansen i dansen. Varje lektion innehåller 4-5 nya trick och under kursen använder vi trick från både Pole 1 och Pole 2 i koreografi.


Boka
 Pole 2+3 torsdagar 18.45

alternativa kurser kan vara;
Pole Combos Basic – , on,
Pole Power Basic – to

 

 

 

michaela-thigh-hold

Pole 3 är kursen för dig som kan tricken i Pole 2 bra och vill ha ytterligare utmaning!  I vår tredje pole nivå lär vi oss klassiker som Butterfly, Superman och Eye opener.  Kombinationerna på stången blir längre och kräver mer styrka, teknik och mod. Varje lektion innehåller ca 4 nya trick i olika svårighetsgrad och under kursen använder vi trick från både Pole 3 och tidigare nivåer i koreografi.


Boka
 Pole 2+3 torsdagar 18.45
Boka Pole 3+4 måndagar 20.15

alternativa kurser kan vara;
Pole Power Basic – to

 


 

 

pole-split-gunnel

Nu har vi tagit oss ytterligare ett steg upp i nivån. I Pole 4 utvecklar vi tricken från Pole 3 och lär oss bland annat Bridge, extended Butterfly och Aysha. Varje lektion innehåller ca 4 nya trick i olika svårighetsgrad och under kursen får du binda ihop trick från både Pole 4 och tidigare nivåer i koreografi.

 

Boka Pole 3+4 måndagar 20.15
Boka
 
Pole 4+5 torsdagar 20.15

alternativa kurser kan vara;
Pole Combos Medel – må
Pole Power Medel – on

 

box-split-cissi

I Pole 5 sätts styrkan verkligen på prov med längre och tyngre kombinationer och avancerade klättringar. Trick från Pole 4 utvecklas och vi lär oss bland annat Bow&Arrow, Teddy bomb och Straight edge. Varje lektion innehåller ca 4 nya tricks/danssteg i olika svårighetsgrad och under kursen väver vi ihop trick från både Pole 5 och tidigare nivåer i koreografi.

 

Boka Pole 4+5 torsdagar 20.15

alternativa kurser kan vara;
Pole Combos Medel – må
Pole Power Medel – on

 

 

janerio-polina

Den högsta nivån av Pole hos oss på Uppsala Pole&Aerials. Kursen är  för dig som gått alla våra andra nivåer av Pole och vill fortsätta att utvecklas. Här kommer du att utmanas med nya trick, mer avancerade kombinationer samt utveckla ditt uttryck dansen och din  förmåga att improvisera. Kursens innehåll justeras i viss mån efter deltagarnas förmåga och önskemål,  kursen kan därför gås om flertalet gånger.

 


(Boka
 
Pole Combos Medel/Avancerad onsdagar 18.45)

 

Foto: Nina Reed Photography

Foto: Nina Reed Photography

Här handlar det om att dansa, hitta ditt flow och uttrycka din dans på olika sätt. Flowklasserna kan innehålla olika element, men i grunden handlar det alltid om att binda ihop snygga och ofta mjuka rörelser med musik och uttryck för att kunna förmedla en känsla.

Boka  High Heels Flow, onsdagar 20.15 

 

Foto: Nina Reed Photography

Foto: Nina Reed Photography

Här är lektionerna för dig som älskar trick och vill bygga styrka och jobba lite extra på tekniken. Vi bygger ingen koreografi i dessa klasser, utan fokus ligger på att bygga kombinationer och utforska trick.

Kurserna

anpassas efter deltagarnas respektive nivå.

Foto: Nina Reed Photography

 

Boka Pole Power Basic torsdagar
Boka Pole Power Medel onsdagar

 

 

 

32389222_10214545535764811_2390956865744797696_n (2)

Här kommer du att utmanas med olika trickvariationer och övergångar, och lära dig att sätta ihop nya och gamla trick till kombinationer. Du får arbeta på att få den styrka och flexibilitet som behövs för att klara drömtricken! Här bygger vi ingen längre koreografi, men varje lektion avslutas med en minikoreografi eller improvisation där vi väver in det vi jobbat med under lektionen.

Kursens innehåll justeras i viss mån efter deltagarnas förmåga och önskemål.

Boka Pole Combos Medel måndagar
Boka Pole Combos Medel/Avancerad onsdagar