choreo-sofia

Testa på Poledance innan du anmäler dig till en hel kurs. Under en provlektion får du lära dig grunderna i att röra dig kring stången samt en handfull tricks som alla ingår i nybörjarkursen.

Pris 295 kr. Ta med en vän gratis, skriv då namnet på din vän som kommentar i din anmälan. Om du sedan anmäler dig till Pole nivå 1 dras kostnaden för provlektionen av på kurspriset!

Boka Torsdag 4/7 kl 17.20
Boka Tisdag 9/7 kl 17.20
Boka Söndag 11/8 kl 11.30
Boka Måndag 12/8 kl 18.20
Boka -dag -/8 kl –.– (fler tider kommer snart)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

Om ingen av tiderna ovan passar dig så kontakta oss för ytterligare möjligheter att prova.

 

 

 

1x1linnea-openvInga förkunskaper krävs. Du lär dig ca grundläggande danssteg, snurrar och tricks som du även får prova att använda i koreografiträning. Poledance är inte enkelt men du kommer bli förvånad hur mycket du kan lära dig på kort tid, samtidigt som du har väldigt roligt!

(8 x 75 minuter – 1 600 kronor)

 

Boka Måndagar 17.10
Boka Tisdagar 11.30
Boka Torsdagar 20.00
Boka Lördagar 13.00
Boka Söndagar 17.30

Boka Youngster Pole & Aerial

alternativa kurser kan vara;

Pole Combos Bas – Tisdagar fm
Pole Combos Bas – Tisdagar kväll

 

Anmäl intresse för kursstart augusti 2024

Anmäl intresse för youngster Pole 2024

 

 

 

scorpio-polina

Pole 2 passar dig som gått Pole 1 och vill bygga vidare på styrka och teknik. Vi tar oss an lite svårare utmaningar – klurigare snurrar, mer trick uppe på stången och spännande inverts. I denna kurs kommer både din styrka och teknik att utmanas, allt för att öka precisionen och elegansen i dansen. För att kunna tillgodogöra dig kursen ordentligt bör du vara någorlunda stabil i grundläggande spins, klättring och pole sit, samt börja hitta din basic invert.

Varje lektion innehåller 4-5 nya trick och under kursen använder vi trick från både Pole 1 och Pole 2 i koreografi.

Boka Pole 2

 

alternativa kurser kan vara;

Pole Combos Bas – Ti fm
Pole Combos Bas – Ti kväll
Pole Combos Bas+ – To
Pole Flow – To

 

 

 

 

 

michaela-thigh-hold

Pole 3 är kursen för dig som kan tricken i Pole 2 bra och vill ha ytterligare utmaning!  I vår tredje pole nivå lär vi oss klassiker som Butterfly, Superman och Eye opener.  Kombinationerna på stången blir längre och kräver mer styrka, teknik och mod. För att kunna tillgodogöra dig kursen ordentligt bör du behärska grundläggande spins, klättring och basic invert, samt börja hitta dina leghangs och orka med kombinationer av trick uppe på stången.

Varje lektion innehåller ca 4 nya trick i olika svårighetsgrad och under kursen använder vi trick från både Pole 3 och tidigare nivåer i koreografi.

Boka Pole 3
Boka Pole 3+4 

 alternativa kurser kan vara;

Pole Combos Bas+ – To
Pole Combos Medel – 
Pole Flow – To

 

 


 

 

pole-split-gunnel

Nu har vi tagit oss ytterligare ett steg upp i nivån. I Pole 4 utvecklar vi tricken från Pole 3 och jobbar bland annat med Bridge, extended Butterfly och Aysha. För att kunna tillgodogöra dig kursen ordentligt bör du behärska straddle invert och butterfly, samt börja hitta dina leghang switches.

Varje lektion innehåller ca 4 nya trick i olika svårighetsgrad och under kursen får du binda ihop trick från både Pole 4 och tidigare nivåer i koreografi.

 

Boka Pole 3+4

alternativa kurser kan vara;

Pole Combos Bas+ – To
Pole Combos Medel – 
Pole Flow – To

 

 

box-split-cissi

I Pole 5 sätts styrkan verkligen på prov med längre och tyngre kombinationer och avancerade klättringar. Vi jobbar vidare med grunder som byggts under tidigare nivåer och du kommer att utmanas med nya trick och övergångar, mer avancerade kombinationer samt utveckla ditt uttryck dansen. För att kunna tillgodogöra dig kursen ordentligt bör du vara stabil i air invert och inverted D, samt börja hitta din shoulder mount.

Varje lektion innehåller nya tricks/danssteg i olika svårighetsgrad och under kursen väver vi ihop trick från både Pole 5 och tidigare nivåer i koreografi.

Boka Pole 5 

alternativa kurser kan vara;

Pole Combos Medel – 
Pole Combos Medel/Avancerad – T0
Pole Flow – To

 

 

 

 

janerio-polina

Den högsta nivån av Pole hos oss på Uppsala Pole&Aerials. Kursen är  för dig som gått alla våra andra nivåer av Pole och vill fortsätta att utvecklas. Här kommer du att utmanas med nya trick, mer avancerade kombinationer samt utveckla ditt uttryck dansen och din  förmåga att improvisera.

Kursens innehåll justeras i viss mån efter deltagarnas förmåga och önskemål,  kursen kan därför gås om flertalet gånger. 

Förkunskapskrav: Du ska vara stabil i shoulder mount, bekväm med splitgrips och börja hitta din aysha.


Boka
 
Pole Combos Medel/Avancerad

alternativa kurser kan vara;

Pole 5 – On
Pole Combos Medel – 
Pole Flow – To

 

Foto: Nina Reed Photography

Foto: Nina Reed Photography

Här handlar det om att dansa, hitta ditt flow och uttrycka din dans på olika sätt. Flowklasserna kan innehålla olika element, men i grunden handlar det alltid om att binda ihop snygga och ofta mjuka rörelser med musik och uttryck för att kunna förmedla en känsla.

Boka  Pole Flow

 

Foto: Nina Reed Photography

Foto: Nina Reed Photography

Här är lektionerna för dig som älskar trick och vill bygga styrka och jobba lite extra på tekniken. Vi bygger ingen koreografi i dessa klasser, utan fokus ligger på att bygga kombinationer och utforska trick.

Kurserna

anpassas efter deltagarnas respektive nivå.

Foto: Nina Reed Photography

 

Boka ej tillgänglig mars 2024

Alternativa/liknande kurser:

Pole Combos Bas – Ti fm
Pole Combos Bas – Ti kväll
Pole Combos Bas+ – To
Pole Combos Medel – 
Pole Combos Medel/Avancerad – To

 

 

 

32389222_10214545535764811_2390956865744797696_n (2)

Här kommer du att utmanas med olika trickvariationer och övergångar, och lära dig att sätta ihop nya och gamla trick till kombinationer. Du får arbeta på att få den styrka och flexibilitet som behövs för att klara drömtricken! Här bygger vi ingen koreografi till en hel låt, men du får under kursen arbeta med koreografi och improvisation där vi väver in det vi jobbat med under lektionen.

Kursens innehåll justeras i viss mån efter deltagarnas förmåga och önskemål.

 

Pole Combos Bas – Ti fm
Pole Combos Bas – Ti kväll
Pole Combos Bas – Lö fm
Pole Combos Bas+ – To
Pole Combos Bas+ – On
Pole Combos Medel – 
Pole Combos Medel/Avancerad – ToHär är kursen för dig som är född  mellan 2010 och 2015 och vill lära dig grunderna i pole och hoop. Inga förkunskaper krävs. Du lär dig grundläggande teknik och trick och provar på att använda dessa i koreografi. Aerial hoop är inte enkelt men du kommer bli förvånad hur mycket du kan lära dig på kort tid, samtidigt som du har väldigt roligt!

 

Boka Youngster Pole & Aerial

Anmäl intresse för youngster Pole / Aerial hoop 2024