1x1hoopsitt

Testa på Aerial Hoop innan du anmäler dig till en hel kurs. Under provlektion får du lära dig några olika uppgångar samt en handfull tricks som alla ingår i nybörjarkursen.

Aerial Hoop är en rolig träningsform som utmanar styrka, kroppskontroll och rörlighet. Då det krävs en rätt hög grundstyrka redan i nybörjarkursen rekommenderar vi på Uppsala Pole & Aerials att man går en provlektion innan man anmäler sig till en kurs.

Pris 295 kr. Ta med en vän gratis, skriv då namnet på din vän som kommentar i din anmälan. Om du sedan anmäler dig till Aerial Hoop nivå 1, dras kostnaden för provlektionen av på kurspriset!

Boka  söndag 11/10

Boka  söndag 18/10

 

 

1x1hoopsittLär dig ta dig upp i ringen på olika sätt, samt många dansrörelser och grundläggande tricks. I denna kurs får du ut både styrka, flexibilitet och balansträning på en och samma gång. Varje lektion innehåller 2-4 tricks som under kursen även byggs ihop i koreografi. Denna kurs är för nybörjare och därefter avancerar man vidare nivå för nivå. Inga förkunskaper krävs men då Aerial Hoop kräver en del styrka rekommenderar vi att du gått en provlektion i Aerial Hoop innan du anmäler dig kursen.

 

Boka

 

Anmäl intresse för kursstart januari 2021

Fortsättningskurs för dig som gått Hoop 1 och vill bygga vidare på din styrka och teknik i ringen. Varje lektion innehåller 3-4 nya tricks och under kursen används de även i koreografi med trick från både Hoop 1 och Hoop 2.

 

Boka

elbow-hang-cissi Hoop 3 är kursen för dig som gått Hoop 2 och vill öka svårighetsgraden ytterligare. Du kommer bland annat att testa på snurrfästen i hooparna. Varje lektion innehåller 2-4 nya tricks och under kursen används trick från både denna och tidigare nivåer av Aerial Hoop i koreografiövningar.

 

Boka

Linnea HoopI Hoop 4 sätter vi verkligen styrkan och rörligheten på prov. Vi fortsätter utmaningen med snurrfästen och även partricks testas på. Varje lektion innehåller 2-4 nya tricks och under kursen bygger vi successivt ihop en koreografi med trick från både denna och tidigare nivåer av Aerial Hoop.

 

 Boka

meat-hook-polina Den högsta nivån av Aerial Hoop hos oss på Uppsala Pole&Aerials. Kursen är  för dig som gått alla våra andra nivåer av Hoop och vill fortsätta att utvecklas. Här kommer du att utmanas med nya trick, mer avancerade kombinationer samt utveckla ditt uttryck dansen och din  förmåga att improvisera. Kursens innehåll justeras efter deltagarnas förmåga och önskemål,  kursen kan därför gås om flertalet gånger.

 

Boka

meat-hook-polinaHär är kursen för dig som tränat aerial hoop ett tag och vill fortsätta utvecklas. De flesta lektioner är upplagda så att man huvudsakligen arbetar med teknik- och styrkeövningar utifrån fokustrick (i olika versioner beroende på deltagarnas individuella förmåga), och finslipar detaljerna i enskilda trick. Enstaka lektioner används främst för att binda ihop det vi lär oss tillsammans med andra trick till längre kombinationer, där fokus istället ligger på flyt i kombinationer och transitions.

Kursens innehåll justeras efter deltagarnas förmåga och önskemål, och kursen kan därför gås om flertalet gånger.

Boka