1x1hoopsitt

Testa på Aerial Hoop innan du anmäler dig till en hel kurs. Under provlektion får du lära dig några olika uppgångar samt en handfull tricks som alla ingår i nybörjarkursen.

Aerial Hoop är en rolig träningsform som utmanar styrka, kroppskontroll och rörlighet. Då vi arbetar med viss teknik och grundstyrka redan i nybörjarkursen rekommenderas att man går en provlektion innan man anmäler sig till en kurs.

Pris 295 kr. Ta med en vän gratis, skriv då namnet på din vän som kommentar i din anmälan. Om du sedan anmäler dig till Aerial Hoop nivå 1, dras kostnaden för provlektionen av på kurspriset! 

Boka  tisdag 19/10

Boka  lördag 23/10 

 

1x1hoopsittLär dig ta dig upp i ringen på olika sätt, samt många dansrörelser och grundläggande tricks. I denna kurs får du ut både styrka, flexibilitet och balansträning på en och samma gång. Varje lektion innehåller 2-4 tricks som under kursen även byggs ihop i koreografi. Denna kurs är för nybörjare och därefter avancerar man vidare nivå för nivå. Inga förkunskaper krävs men då Aerial Hoop kräver en del styrka rekommenderar vi att du gått en provlektion i Aerial Hoop innan du anmäler dig kursen.

 

Boka Tisdagar 20.30

 (Som nybörjare kan du även Boka Hoop Power-Mix Basic, Söndagar 11.30)

 

Anmäl intresse för kursstart okt 2021

Fortsättningskurs för dig som gått Hoop 1 och vill bygga vidare på din styrka och teknik i ringen. Varje lektion innehåller 3-4 nya tricks och under kursen används de även i koreografi med trick från både Hoop 1 och Hoop 2.

 

Boka Hoop 1+2, Tisdagar 20.30

Boka Hoop Power-Mix Basic, Söndagar 11.30

elbow-hang-cissi Hoop 3 är kursen för dig som gått Hoop 2 och vill öka svårighetsgraden ytterligare. Du kommer bland annat att testa på snurrfästen i hooparna. Varje lektion innehåller 2-4 nya tricks och under kursen används trick från både denna och tidigare nivåer av Aerial Hoop i koreografiövningar.

 

Boka

Linnea HoopI Hoop 4 sätter vi verkligen styrkan och rörligheten på prov. Vi fortsätter utmaningen med snurrfästen och även partricks testas på. Varje lektion innehåller 2-4 nya tricks och under kursen bygger vi successivt ihop en koreografi med trick från både denna och tidigare nivåer av Aerial Hoop.

 

 Boka

meat-hook-polina Den högsta nivån av Aerial Hoop hos oss på Uppsala Pole&Aerials. Kursen är  för dig som gått alla våra andra nivåer av Hoop och vill fortsätta att utvecklas. Här kommer du att utmanas med nya trick, mer avancerade kombinationer samt utveckla ditt uttryck dansen och din  förmåga att improvisera. Kursens innehåll justeras efter deltagarnas förmåga och önskemål,  kursen kan därför gås om flertalet gånger.

 

Boka

meat-hook-polina

Här är lektionerna för dig som älskar trick och vill bygga styrka och jobba lite extra på tekniken. Fokus ligger på att bygga styrka, kombinationer och utforska trick.

Kurserna anpassas efter deltagarnas respektive nivå.

Boka Hoop Power-Mix Bas

 

Den här kursen är för dig som vill få blandad träning i hoopen. Vi bygger ingen löpande koreografi på dessa lektioner, utan vi utforskar trick och kombinationer, jobbar på att snygga till detaljer och övergångar, men kan även arbeta med styrka, flow och annat utmanande.

Kursen anpassas i viss mån efter deltagarnas respektive nivå.

Boka Hoop Power-Mix Bas
Boka Hoop Mix Medel