1x1hoopsitt

Testa på Aerial Hoop innan du anmäler dig till en hel kurs. Under provlektion får du lära dig några olika uppgångar samt en handfull tricks som alla ingår i nybörjarkursen.

Aerial Hoop är en rolig träningsform som utmanar styrka, kroppskontroll och rörlighet. Då vi arbetar med viss teknik och grundstyrka redan i nybörjarkursen rekommenderas att man går en provlektion innan man anmäler sig till en kurs.

Pris 295 kr. Ta med en vän gratis, skriv då namnet på din vän som kommentar i din anmälan. Om du sedan anmäler dig till Aerial Hoop nivå 1, dras kostnaden för provlektionen av på kurspriset! 

Boka  Onsdag 7/8 kl. 17.10
Boka  Söndag 18/8 kl. 14.30
Boka  Torsdag 22/8 kl. 18.30

 


 

1x1hoopsittLär dig ta dig upp i ringen på olika sätt, samt många grundläggande trick och övergångar. I denna kurs får du ut både styrka, flexibilitet och balansträning på en och samma gång. Varje lektion innehåller ett antal trick som vi även lägger in i kombinationer och även mer flowiga moment till musik. Inga förkunskaper krävs, men då aerial hoop utmanar din styrka och teknik redan från start så rekommenderar vi att du gått åtminstone en provlektion i aerial hoop innan du anmäler dig kursen.

(8 x 60 minuter – 1 500 kronor)

 

Boka 

Boka Youngster Pole & Aerial

Anmäl intresse för kursstart aug 2024

Anmäl intresse för youngster hoop 2024

 

elbow-hang-cissiDetta är kursen för dig som gått aerial hoop några månader och vill öka svårighetsgraden ytterligare. Varje lektion fokuserar på ett antal trick, som vi även binder ihop tillsammans med trick vi tidigare jobbat med i olika kombinationer och koreografiövningar. Kursens innehåll justeras i viss mån efter deltagarnas förmåga och önskemål, och kursen kan därför gås om flertalet gånger.

Förkunskapskrav: Du bör ha tränat aerial hoop minst ca 16 veckor, samt på egen hand kunna ta dig upp i och ner ur hoopen på ett säkert sätt.

 

Boka

Linnea HoopI medelnivån av aerial hoop jobbar vi vidare med styrkan, rörlighet och teknik. Här kommer du att utmanas med nya trick och mer avancerade kombinationer, samt få möjlighet att utveckla ditt uttryck i dansen och din förmåga att improvisera. Kursens innehåll justeras i viss mån efter deltagarnas förmåga och önskemål, kursen kan därför gås om flertalet gånger.

Förkunskapskrav: Du bör vara stabil i din mexican/lunchbox, och även känna dig stabil med upp- och nergångar i övre delen av hoopen.

 

 Boka

meat-hook-polina Den högsta nivån av Aerial Hoop hos oss på Uppsala Pole&Aerials. Kursen är  för dig som gått alla våra andra nivåer av Hoop och vill fortsätta att utvecklas. Här kommer du att utmanas med nya trick, mer avancerade kombinationer samt utveckla ditt uttryck dansen och din  förmåga att improvisera. Kursens innehåll justeras i viss mån efter deltagarnas förmåga och önskemål,  kursen kan därför gås om flertalet gånger.

Fråga gärna om förkunskapskrav innan du bokar, då dessa kan variera något från gång till gång.

 

Boka

meat-hook-polina

Här är lektionerna för dig som älskar trick och vill bygga styrka och jobba lite extra på tekniken. Fokus ligger på att bygga styrka, kombinationer och utforska trick.

Kurserna anpassas efter deltagarnas respektive nivå.

Boka Hoop Power

 

Den här kursen är för dig som vill få blandad träning i hoopen. Vi bygger ingen löpande koreografi på dessa lektioner, utan vi utforskar trick och kombinationer, jobbar på att snygga till detaljer och övergångar, men kan även arbeta med styrka, flow och annat utmanande.

Kursen anpassas i viss mån efter deltagarnas respektive nivå.

Boka Hoop Power-Mix Bas
Boka Hoop Mix Medel

Här är kursen för dig som är född  mellan 2010 och 2015 och vill lära dig grunderna i pole och hoop. Inga förkunskaper krävs. Du lär dig grundläggande teknik och trick och provar på att använda dessa i koreografi. Aerial hoop är inte enkelt men du kommer bli förvånad hur mycket du kan lära dig på kort tid, samtidigt som du har väldigt roligt!

Boka Youngster Pole & Aerial

Anmäl intresse för youngster Pole / Aerial hoop 2024