Bokningen öppnar för kursstart vecka 12 på Ymergatan!

Hej!

idag, tisdag 8/3, klockan 17.00 öppnar vi bokningen för kursstarten v. 12. Ni ser en överblick över schemat längre ner i detta mail. Den 14/3 klockan 10.00 gör vi en första översyn över möjligheterna att stuva om i schemat, så se till att anmäla dig och/eller meddela önskemål om ytterligare kurs/tid innan dess.

Finns det några frågor kring kurserna, vilken nivå som passar dig eller övriga ärenden så tveka inte att höra av er till oss på info@uppsalapole.se.

Nytt är förstås att de flesta kurserna kommer att hållas i vår nya fina studio på Ymergatan 14 i Fålhagen! Det ska bli så roligt att få välkomna er dit!

Under kommande veckor hålls även provlektioner Aerial Hoop och Poledance, antingen om du är sugen själv eller vill tipsa en vän.

Under vecka 11, då vi inte har några ordinarie kurser, så kommer vi att försöka klämma in något extrapass utöver de inbokade provlektionerna. Vi planerar för att hålla någon workshop, och temat för veckan är en önskan om fred på jorden. Håll utkik på Facebook och Instagram för mer information.

Vi ses i studion!
/Instruktörerna på Uppsala Pole & Aerials

Angående nivåer mm:

  • Aerial Hoop Bas  – ger utmaningar både för dig som är nybörjare, och för dig som tidigare har gått lite hoop och vill jobba vidare med din styrka och teknik i ringen.
  • Aerial Hoop Bas+  – för dig som har tränat aerial hoop minst ca 16 veckor, samt på egen hand kan ta dig upp i och ner ur hoopen på ett säkert sätt.
  • Aerial Hoop Medel – för dig som är stabil i din lunchbox, samt i upp- och nergångar i övre delen av hoopen.

Nivåkurserna 1-5 i pole ser ut som tidigare, men utöver dem finns även olika varianter såsom:

  • Pole Bas – anpassad för att utmana dig som är på nivå 1-2, men fungerar även för dig som kommit lite längre än så och vill jobba med detaljerna i grundläggande trick och combos.
  • Pole Bas+ – här blir det längre kombinationer uppe på stången, så du bör vara stabil i klättring och polesit och även börja känna dig bekväm med basic invert och crusifix.
  • Pole Medel – här ska du vara bekväm i basic invert, leghangs och butterfly.
  • Pole Medel/Avancerad – roligast för dig som är ordentligt stabil i alla element ovan, samt mycket väl bekant med shouldermount, ayesha och handspring.

Denna kursomgång erbjuds även;

  • Aktiv Stretch Online  – vi fortsätter att köra stretchen helt online! Följ passet online hemifrån en eller två gånger i veckan. Kan du inte delta på utsatt tid kan du titta i efterhand istället.
  • Pole Youngsters  – för dig som är 9-14 år gammal.
  • Tävlingsförberedelse 3  – för dig som tränat pole och/eller hoop ett tag och planerar att tävla. Fokus är att förstå regelsystemet och få stöd att bygga klart och förbättra utförandet av en tävlingsrutin med hjälp av våra certifierade coacher.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *