Kursstart v. 19, covid-19 m.m.

Hej! 
Nu är det hög tid att anmäla sig till kursstarten v 19! =) Ni ser en överblick över schemat längst ner i detta mail. Nytt för denna kursomgång är att vi delat upp Pole Power i en basic och en avancerad grupp.

Gå in och säkra era platser på en gång. Inom kort börjar vi plocka bort kurser med för få deltagare, samt titta på möjligheter att lägga upp extra av fullbokade kurser.

Inför nästa kursstart erbjuder vi provlektioner i Aerial Hoop och Poledance, antingen om du är sugen själv eller vill tipsa en vän. På våra provlektioner får du alltid ta med dig en vän utan kostnad och skulle du sedan anmäla dig till en nybörjarkurs drar vi av priset för provlektionen på kurspriset.

Något SM blev det tyvärr inte för våra hårt kämpande atleter i år. Istället gjorde covid-19 sitt intågande i Sverige på allvar och vi har alla fått hjälpas åt att minska risken för smittspridning. Vi vill rikta ett stort innerligt tack till alla elever för att ni varit så hänsynsfulla i allt detta! Ni har respekterat alla nya studioregler och varit så flexibla och tillmötesgående när vi stuvat om bland klasser för att minska storleken på grupperna. Ni är underbara! <3

I och med situationen arbetar vi på att erbjuda sporadiska online- och utomhuspass, så följ oss gärna på Facebook och Instagram och håll utkik! =).

En liten påminnelse:

 • Stanna hemma om du är sjuk! Stanna hemma vid minsta symptom och minst 48 timmar efter sista känning. Du får gärna kontakta oss via e-post (info@uppsalapole.se) om du blir sjuk, eller om det av annan anledning kan finnas skäl att misstänka att du kan ha smittats av covid-19, så försöker vi hitta möjlighet att ta igen eventuella missade lektioner till följd av detta;
 • Tvätta händerna ofta, med varmt vatten och tvål i minst 20 sekunder. Detta bör vara det första du gör när du kommer till studion. Vi har satt upp torkpappersdispenser på väggen inne på toaletten, så ta gärna papper där att torka med efter handtvätt;
 • Rengör din utrustning noga med ytdesinfektion (sprayflaskorna) i vart fall innan du börjar ditt pass och efter att du är klar;
 • Behöver du hosta eller nysa när du är i studion så gör det gärna i en pappersnäsduk som du sedan slänger. Aldrig rakt ut i rummet;
 • Undvik att röra vid ögon, näsa och mun;
 • Håll avstånd. Detta innebär att du ska undvika närkontakt av alla slag – det vill säga;
  – kom ombytt om möjligt (undvik att byta om i omklädningsrummet)
  – inga dubbeltrick,
  – undvik passning (vilket innebär att du kanske får vänta med att träna på det där drömtricket ett litet tag, för att istället jobba vidare med sådant som du kan göra utan risk att falla och skada dig).
  – håll dig på din plats i lokalen medan du tränar och se hela tiden till att ha avstånd till övriga personer;
 • Föranmäl dig till OP i så god tid som möjligt via e-post (info@uppsalapole.se). Eftersom vi inte kan ta in så många i taget i lokalen försöker vi stuva om ifall det är många som vill komma på samma OP-pass, därav är det jättebra om ni kan meddela detta så tidigt som möjligt. Ange specifikt om du vill ta igen missad klass;
 • Meddela gärna om du inte kommer till din lektion. Ibland kan det vara möjligt att erbjuda plats till annan, och andra gånger kan det vara möjligt att flytta eller slå ihop pass igen om vi vet att deltagare kommer att missa viss klass;
 • Om du vill använda träningsmatta: ta med egen handduk som kan läggas ovanpå den medan du tränar;
 • Det går bra att ta igen lektioner även efter avslutad kursperiod. Om du känner dig sjuk så meddela oss bara detta innan lektionen så ser vi till att ni får möjlighet att ta igen när det passar er, även om det blir senare under året.
 • Folkhälsomyndighetens råd om hur du skyddar dig själv och andra finner du här.

Tyvärr blir det ingen gemensam kursavslutning denna period, men vi hoppas att ni alla känner värmen och peppen från varann i allt vi gör för att hålla oss själva och vår omgivning friska. Ta hand om er själva och varandra!

Varma hälsningar från oss på Uppsala Pole & Aerials

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *