Pole + Hoop foto PhotobyAndreas

2021-10-31 (Söndag) kl 16.00 – Open Practise

120 kr

100 kr för dig som går kurs
40 kr för dig som tar igen missad lektion

60 minuter
Datum: Söndag Kl. 16.00-17.00

OBS: Det kan finnas platser kvar även om det ser ut att vara fullbokat. Platstilldelning för dem som inte tar igen missad lektion sker tidigast 48 h innan lektion. Maila info@uppsalapole.se om du innan dess vill ha preliminär uppgift om hur du ligger till.

Skriv i fältet för ordernotering:
– OM DU KAN FLYTTA TILL 17.15 ELLER INTE;
– om du önskar möjlighet att ta igen lektion (och i så fall vilken lektion);
– om du önskar gå samma tid som viss annan anmäld elev.

Om du får problem med varukorgen hänvisar vi till kontaktformuläret under fliken “Boka kurs/lektion”.

Tillgänglig som restorder

Kategori:

Produktbeskrivning

Träna på egen hand. Repetera det du lärt dig under lektionerna eller prova nya saker tillsammans med kurskamraterna – instruktör finns till hands om du behöver hjälp eller passning. Av hänsyn till din säkerhet och de elever som betalar för våra kurser lär instruktörerna ej ut trick ur nivåerna över den du gått under Open Practise lektioner. Grundläggande kunskaper i poledance och/eller aerial hoop krävs.

SKRIV I FÄLTET FÖR ORDERNOTERING OM DU KAN BYTA TILL 17.15 OM DET BEHÖVS ELLER INTE. Om du önskar möjlighet att ta igen lektion på OP bör också detta anges (och i så fall vilken lektion), liksom om du önskar gå tillsammans med viss annan elev som är anmäld till lektionen. 

Till följd av covid-19 har vi minskat antalet deltagare kraftigt, och ger företräde till elever som har missad lektion att ta igen.

Betalar gör du i studion om inte annat överenskommits. 

Sista tid för anmälan*/avbokning är 48 timmar innan klassens starttid. Om en klass skulle behöva ställas in pga för få anmälda kommer detta att meddelas till dem som anmält sig när anmälningstiden gått ut. Om du bara kan endera av tiderna 16.00-17.00 och 17.15-18.15 bör du ange det vid anmälan, annars kan du tilldelas endera av tiderna, vilket meddelas via epost.

Du behöver inte ange adress för att boka OP om du redan varit kund hos oss (en bokstav per obligatoriskt fält går fint), men e-postadressen och telefonnumret ber vi att du fyller i korrekt ifall att vi behöver nå dig.

*Det kan gå att anmäla sig även efter detta, men inga justeringar görs med anledning av antalet anmälda efter denna tid.

Priser:

Lektionsvis:

  • 120 kr/tillfälle
  • 100 kr/tillfälle för dig som vid tillfället för lektionen går, eller pga pandemiregler efter bokningsbekräftelse fått avstå från, kurs hos oss om minst 4 lektioner.
  • 40 kr för dig som missat en lektion i poledance eller aerial hoop och vill ta igen denna tillsammans med instruktör under Open Practise.
    Meddela i förväg att du vill ta igen lektion så att vi kan kontrollera med instruktören att det går bra att ta igen aktuella trick vid önskat tillfälle.

10-gångerskort: