Pole + Hoop foto PhotobyAndreas

2020-12-06 (Söndag) kl 16.00 – Open Practise

100 kr

60-90 minuter beroende på antal anmälda

Datum: Söndag Kl. 16.00

Skriv i fältet för ordernotering om du tänkt träna pole eller hoop. Om du önskar möjlighet att ta igen lektion på OP bör också detta anges (och i så fall vilken lektion).

OBS: Om du får problem med varukorgen hänvisar vi till kontaktformuläret under fliken “Boka kurs/lektion”.

Tillgänglig som restorder

Kategori:

Produktbeskrivning

Träna på egen hand. Repetera det du lärt dig under lektionerna eller prova nya saker tillsammans med kurskamraterna – instruktör finns till hands om du behöver hjälp eller passning. Av hänsyn till din säkerhet och de elever som betalar för våra kurser lär instruktörerna ej ut trick ur nivåerna över den du gått under Open Practise lektioner. Grundläggande kunskaper i poledance och/eller aerial hoop krävs.

Skriv i fältet för ordernotering om du tänkt träna pole eller hoop. Om du önskar möjlighet att ta igen lektion på OP bör också detta anges (och i så fall vilken lektion). Till följd av covid-19 har vi v. 47 minskat antalet deltagare ytterligare, och ger under resten av terminen företräde till elever som har missad lektion att ta igen.

Betalar gör du i studion om inte annat överenskommits. 

Sista tid för anmälan*/avbokning är 48 timmar innan klassens starttid. Om en klass skulle behöva ställas in pga för få anmälda kommer detta att meddelas till dem som anmält sig när anmälningstiden gått ut. Om många anmäler sig till samma OP-träning kan det hända att vi delar upp så att två grupper tränar 60 minuter vardera. Om du bara kan endera av tiderna 16.00-17.00 och 17.15-18.15 bör du ange det vid anmälan, annars kan du tilldelas endera av tiderna, vilket meddelas via epost.

Du behöver inte ange adress för att boka OP om du redan varit kund hos oss (en bokstav per obligatoriskt fält går fint), men e-postadressen och telefonnumret ber vi att du fyller i korrekt ifall att vi behöver nå dig.

*Det kan gå att anmäla sig även efter detta, men inga justeringar görs med anledning av antalet anmälda efter denna tid.

Priser:

Lektionsvis:

  • 100 kr/tillfälle
  • 80 kr/tillfälle för dig som vid tillfället för lektionen går kurs hos oss om minst 4 lektioner
  • 40 kr för dig som missat en lektion i poledance eller aerial hoop och vill ta igen denna tillsammans med instruktör under Open Practise.
    Meddela i förväg att du vill ta igen lektion så att vi kan kontrollera med instruktören att det går bra att ta igen aktuella trick vid önskat tillfälle.

10-gångerskort: