000aaa Tävlingsträning

__Aktuellt: Tävlingsförberedelse 1 och 2 (4/10 samt 1/11)

525 kr

2 x 150 min

Datum: Söndag 2019-10- 04 kl. 17.45-20.15,
samt     Söndag 2019-11-01 Kl 17.45-20.15

(Om du vill boka endast ett av tillfällena anger du detta i fältet för ordernotering och faktureras då 300 kronor istället för 525.)

(Om du endast vill boka 90 minuter “tävlings-OP” med start klockan 18.45 så anger du det i fältet för ordernotering (samt vilket datum om inte båda), så kan du delta i mån av plats till en kostnad om 125 kronor per tillfälle eller 200 kronor för båda.)

OBS: Om du får problem med varukorgen hänvisar vi till kontaktformuläret under fliken “Kontakt”.

Tillgänglig som restorder

Kategori:

Produktbeskrivning

Här är introduktionskursen för dig som tränat pole och/eller hoop ett tag och är intresserad av att tävla. Fokus är att förstå poängsystemet och få stöd att bygga en rutin med hjälp av våra Code of Point-kunniga instruktörer. I början kommer vi att fokusera på att förstå vad som krävs för att tävla och bygga en rutin, för att sedan träna på våra individuella rutiner med stöd och hjälp av instruktörerna. I kursen tipsar vi om vad just du behöver träna på för att nå bästa resultat.

Den första timmen är i huvudsak teoretisk. Därefter följer 90  minuters “tävlings-OP”. Här tränar du själv och får vid frågor hjälp av våra instruktörer som gått kurser i att tolka och bygga program utifrån Code of Points.

4/10: Vi går igenom regler, de olika tävlingskategorierna, kraven på dig som atlet och grunderna vid tävling, såsom musik, kläder, upplägg o.s.v..

1/11: Här har du som atlet valt din musik o funderat ut vilka trick du vill ha som compulsories. Vi hjälps åt att sätta ihop kombinationer, och går tillsammans igenom det teoretiska för att maximera dina poäng med hjälp av bonusar och teknik. Här finns det även tid för att börja bygga sin koreografi.

Framöver kommer det att komma en uppföljande kurs där vi hjälps åt hela vägen fram till SM med lektioner som är kombinerade av teori och träning!

 

OBS:

Om du endast vill boka ett av datumen så anger du i fältet för ordernotering vilket av datumen du vill boka så faktureras du 300 kronor istället för 525.

Om du endast vill boka 90 minuter “SM-OP”  med start klockan 18.45 så anger du det i fältet för ordernotering (samt vilket datum om inte båda), så kan du delta i mån av plats till en kostnad om 125 kronor per tillfälle eller 200 kronor för båda.

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “__Aktuellt: Tävlingsförberedelse 1 och 2 (4/10 samt 1/11)”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *