Viktigt att tänka på med anledning av covid-19!

(Important information– in English further down.)

__________________
ATT TÄNKA PÅ MED ANLEDNING AV COVID-19
Kära träningsfamiljen,
vi bevakar myndigheternas riktlinjer löpande och vill uppmana att vi ALLA för att inte bidra till smittspridning respekterar och följer de råd som finns. Tänk på att:
 • Stanna hemma om du är sjuk! Får du symptom som feber, hosta eller andra luftvägsbesvär så MÅSTE du undvika att träffa andra människor i det rådande läget. Från det att symptomen upphört bör du stanna hemma ytterligare minst 48 timmar. Du får gärna kontakta oss på denna epostadress om du blir sjuk, eller om det av annan anledning kan finnas skäl att misstänka att du kan ha smittats av covid-19, så försöker vi hitta möjlighet att ta igen eventuella missade lektioner till följd av detta.
 • Tvätta händerna ofta, med varmt vatten och tvål i minst 20 sekunder. Komplettera gärna med handsprit om du så vill. Detta bör vara det första du gör när du kommer till studion. 
 • Desinficera din utrustning noga. Stång, hoop, hantlar, mattor etc, – allt bör göras ren med ytdesinfektion (sprayflaskorna) i vart fall innan du börjar ditt pass och efter att du är klar. Du får gärna ta med en egen handduk om du vill.
 • Behöver du hosta eller nysa när du är i studion så gör det gärna i en pappersnäsduk som du sedan slänger (armvecket är inte lika optimalt vid pole- och hoopträning som i övriga samhället). Aldrig rakt ut i rummet. 
 • Undvik att röra vid ögon, näsa och mun.
Folkhälsomyndighetens råd om hur du skyddar dig själv och andra finner du här.
Det kan inte betonas nog hur viktigt det är att vi alla hjälps åt att begränsa spridningen av denna sjukdom!  Ta hand om er och varandra! 
Varma hälsningar från oss på Uppsala Pole & Aerials
__________________
TO KEEP IN MIND DUE TO THE COVID-19 SITUATION
Dear Pole- and Hoop Family,
we monitor the authorities’ guidelines on an ongoing basis and want to urge that we ALL, in order not to contribute to the spread of infection, respect and follow the advice that is available. Keep in mind:
Stay home if you are sick! If you experience symptoms such as fever, cough or other respiratory problems, you MUST avoid meeting other people in the current situation. After the symptoms cease, you should stay at home for a further 48 hours. You are welcome to contact us at this e-mail address if you fall ill, or if for any other reason there is reason to suspect that you may have been infected by covid-19, then we will try to find solutions to catch up any resulting missed lessons.
Wash your hands frequently, with warm water and soap for at least 20 seconds. If you wish, you can supplement with alcogel. This should be the first thing you do when you come to the studio.
Disinfect your equipment carefully. Pole, hoop, dumbbells, mats etc – everything should be cleaned with surface disinfection (spray bottles) at least before you start your lesson and after you are done. You may bring your own towel if you wish.
• If you need to cough or sneeze when you are in the studio, do so in a paper handkerchief that you throw away afterwards (arm fold is not as optimal in pole and hoop training as in the rest of society). Never straight out in the room.
Avoid touching eyes, nose and mouth.
The public health authority’s advice on how to protect yourself and others can be found here.
It cannot be emphasized enough how important it is that we are all helped to limit the spread of this disease! Take care of your self and each other!
Warm greetings from us at Uppsala Pole & Aerials

3 Comments

 1. I was able to find good advice from your articles.
  adreamoftrains best web hosting sites

  Reply
 2. Very good information. Lucky me I recently found your website
  by accident (stumbleupon). I have bookmarked it for
  later!

  Reply
 3. Thank you for some other fantastic post. The place else may anyone get that type
  of info in such an ideal approach of writing? I’ve a presentation next week, and I am at the look for
  such information.

  Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *