Oktoberkursstart, 10-årsfirande, tävlingsyra och workshops! =)

Hej!Nu är bokningen öppen för årets sista kursstart! Kurserna börjar vecka 43 och ni ser en överblick över schemat nedan.

Om du går två kurser under samma kursperiod får du 10 % rabatt på den billigaste av dem, går du fler än två kurser samtidigt får du 15 % rabatt på alla kurser utom den dyraste.

Den 14 oktober börjar vi plocka bort kurser med för få deltagare så se till att anmäla dig innan dess för att säkra att din kurs blir av.

De kommande helgerna har vi även provlektioner Aerial Hoop och Poledance, antingen om du är sugen själv eller vill tipsa en vän. På våra provlektioner får du alltid ta med dig en vän utan kostnad och skulle du sedan anmäla dig till en nybörjarkurs drar vi av priset för provlektionen på kurspriset.

För övrigt har vi ju precis fyllt 10 år!! Helt otroligt att det är 10 år sedan som Sofia körde igång den allra första nybörjarkursen i pole på Fyrishov, men tiden går ju fort när man har roligt. =D Vi vill från djupet av vårt hjärta tacka alla er underbara elever som varit med att skapa den fantastiska och grymt peppande och utvecklande träningsgemenskap vi har i studion, liksom för ett otroligt mysigt 10-årsfirande/VM-tittarhäng i fredags. <3

Firandet fortsätter och inom en mycket snar framtid släpper vi workshops med Anna-Maija Nyman! Detta vill ni garanterat inte missa! Save the date – 26 oktober ca 10.30-18.00.

Ni har väl inte heller missat att det är dags att anmäla sig till SM 2020, som hålls på Fyrishov i Uppsala i mars? Senast den 9 december ska din anmälan vara inne. För dig som är sugen på att lära dig mer om vad som krävs för att tävla i pole och hoop har vi nu lagt upp lektionerna Tävlingsförberedelse 1 och 2, som hålls den 13 oktober och 3 november. Intressant och nyttigt för alla utövare av våra underbara sporter!

Ha en riktigt fin träningshöst så ses vi i studion! =)

/Instruktörerna på Uppsala Pole & Aerials

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *