2019 års första kursstart! =)

Hej!Efter en fantastisk julavslutning och lite ledighet är det snart dags för årets första kursstart! Ni ser en överblick över schemat nedan.

Som ni ser är det tre kurser som börjar redan v. 2. om du vill gå en av dessa, men hellre vill börja en vecka senare så hör gärna av dig till oss.
Om du går två kurser under samma kursperiod får du 10 % rabatt på den billigaste av dem, går du fler än två kurser samtidigt får du 15 % rabatt på alla kurser utom den dyraste.

NU börjar vi se över schemat för att börja plocka bort kurser med för få deltagare, så se till att anmäla dig snarast för att säkra att din kurs blir av. (För nybörjarkurser är det 7 januari som gäller.)

Den 6 januari har vi provlektioner Aerial Hoop och ,Poledance, antingen om du är sugen själv eller vill tipsa en vän. På våra provlektioner får du alltid ta med dig en vän utan extra kostnad och skulle du sedan anmäla dig till en nybörjarkurs drar vi av priset för provlektionen på kurspriset.

Nu mellan kursperioderna dyker det som ni nog märkt upp OP lite sporadiskt. Vi annonserar om detta endast på sociala medier.

I början av 2019 planeras även ännu en workshop  med Polina Zakharkina för dig som tränat pole ett tag, och en med Gunnel Cedervall. Håll koll på sociala medier, för dem vill du inte missa! =)

Hoppas vi ses snart. <3

/Instruktörerna på Uppsala Pole & Aerials

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *