Sommaren och hösten 2018

Hej i sommarvärmen,

I höst blir vi kvar på Salabacksgatan 50, och schemat inför kursstarten i augusti är nästan färdigt. Har ni några önskemål om tider för kurser eller provlektioner så är det hög tid att komma in med dessa.

Ordinarie kurser har nu sommarlov, men vi kommer istället att erbjuda lite klasser fortlöpande under sommaren.

Några extraklasser (se nedan) är redan inbokade och öppna för anmälan i och med detta nyhetsbrev, men det kommer mera! Information om klasser kommer alltid upp på Facebook och InstagramAnmälan till sommarklass sker sedan via e-post till info@uppsalapole.se. Ange gärna telefonnummer i samband med varje anmälan, så att vi lätt kan nå er vid eventuella ändringar.
Sista tid för anmälan/avbokning är 48 timmar innan klassens starttid. Om en klass skulle tvingas ställa in pga för få anmälda kommer detta att meddelas till anmälda när anmälningstiden gått ut. Övriga villkor hittar du här.

Utöver extraklasser kommer vi också att fortsätta med vanlig Open Practise. Dessa kan komma att läggas ut med kort varsel och ingen föranmälan krävs.

Nedan följer några redan planerade klasser:

Dansfys/Stretch. Tid: 18.30-19.30 den 17 och 19 juli. Pris: 150 kr/lektion eller 2 st OP-stämplar/lektion.
Kombinera hård funktionell styrketräning med djup stretch för att förbättra din styrka, kontroll och rörlighet och bli en mer komplett aerial artist! Passar även dig som bara vill svettas och tänja ut musklerna. Under klassens första del ligger fokus på att stärka musklerna och att svettas! Därefter lägger vi fokus på att öka vår flexibilitet. Om du har band – yogaband, sjal eller liknande – får du gärna ta med detta till passet, men lektionerna är upplagda så att det går lika bra utan.

Pole choreo. Tid: 18.15-19.45 den 29 juli. Pris: 200 kr eller 3 st OP-stämplar.
En klass där vi bygger ihop en snygg koreografi. För att tillgodogöra dig lektionen ordentligt är det en fördel om du känner dig bekväm med grundläggande snurrar, klättring och invert. Basen av koregorafin kommer att vara samma för alla deltagare men med olika trickalternativ för att kunna anpassa svårighetsgraden utifrån nivå.

Aerial hoop. Tid: 18.15-19.30 den 31 juli. Pris: 200 kr eller 3 st OP-stämplar. 
En klass där vi jobbar i aerial hoop med nya trick och övergångar, som vi sedan sätter in i kombinationer. Målet med klassen är att få till ett riktigt snyggt flow i det vi gör i hoopen. Öppen för alla som gått minst Hoop 1 eller motsvarande. Nivån anpassas efter deltagarnas förkunskaper.

Vi ses i sommar! =)

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *