Sommaren 2017

Värmen stiger och fläktarna går nu på högvarv under lektionerna, underbart! Nu är det bara två veckor kvar på pågående kurs och vi tänkte informera lite om hur resten av sommaren planeras i studion.
Ordinarie kurser tar sommarlov, men vi kommer istället att erbjuda lite specialklasser fortlöpande under sommaren. Detta istället för ett träningsläger över en helg som vi haft tidigare.

Några klasser (se nedan) är redan inbokade och öppna för anmälan i och med detta nyhetsbrev, men det kommer mera! Senast 1-2 veckor innan planerad specialklass kommer vi att lägga upp information på Facebook och Instagram. Anmälan sker sedan direkt i studion eller via mail till info@uppsalapole.se
Sista tid för anmälan/avbokning är 24 timmar innan klassens starttid. Om en klass skulle tvingas ställa in pga för få anmälda kommer detta att meddelas till anmälda när anmälningstiden gått ut.
Pris för klasserna kommer att variera lite beroende på klass-längd samt innehåll och en liten rabatt kommer att ges till dem som betalar via stämplar på op-kort.
Betalning kan ske via kontanter, op-stämpel, swish, kort eller faktura. Vet du att du kommer att gå flera specialklasser kan du spara ihop och få det samlade beloppet på en faktura i slutet av sommaren.

Utöver specialklasser kommer vi också att köra vanlig Open Practise. Dessa kan komma att läggas ut med kort varsel och ingen föranmälan krävs.
Vi vill även försöka få till ett sommarhäng ute i någon park dit vi tar med oss vår x-stage och njuter en hel dag med pole, acroyoga, picknick och mysigt umgänge. Vi är dock beroende av väder så detta kan också komma med ganska kort varsel.

Nedan följer några redan planerade klasser:

POLE CHOREO till Helium med Sia. Tid: 18.15-19.30 den 3, 5 och 10 juli. Pris 175 kr/lektion eller 2 st OP-stämplar/lektion.
En klass där vi successivt bygger ihop en koreografi till låten Helium under 3 lektioner. Öppen för alla som gått minst Pole 1 eller motsvarande. Basen av koregorafin kommer att vara samma för alla deltagare men med olika trickalternativ för att kunna anpassa svårighetsgraden utifrån nivå. Anmälan kan med fördel göras till samtliga 3 tillfällen, men det går även att gå endast på 1 (första) eller 2 (lektion 1 och 2) tillfällen.

STRETCH. Tid: 19.45-21.00 den 5,12 och 19 juli. Pris 150 kr/lektion eller 2 st OP-stämplar/lektion.
Varje pass börjar med uppmjukande rörelser men kom gärna ordentligt varm för att få ut så mycket som möjligt av passet. Om du har stretchblock/band kan du gärna ta med dessa till passet, men lektionerna är upplagda så att det går lika bra utan. Varje pass kommer att ha ett fokusområde; antingen spagat, splitt eller rygg.

FLOOR- OCH COREWORK mixat med huvustående. Tid 18.15-19.30 den 12, 17, och 19 juli.
Pris 175 kr/lektion eller 2 st OP-stämplar/lektion.

I denna klass är det lite blandad kompott! Ingen koreografi kommer att läras ut, utan fokus kommer att ligga på grunder/teknik/styrka i olika floorwork-kombinationer. Här ingår även några övningar som kan förbereda dig för ett stabilt handstående.

Vi ses i sommar! =)

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *