Nyhetsbrev april 2017

Schema maj 2017

Våren hänger i luften och vi börjar närma oss slutet på terminen. Nästa kursomgång startar 8 maj och det blir också den sista kursomgången innan ordinarie kurser tar sommaruppehåll fram till mitten/slutet av augusti. Kurserna ligger uppe för anmälan på hemsidan och överst i mailet kan ni se ett översiktsschema. Den 30/4 plockar vi bort kurser med för få deltagare, så vänta inte med din anmälan.

En höjdpunkt nästa omgång är de Work Shops i Exotic Pole som hålls av Gunnel Cedervall. Den 13e och 14e maj kommer Gunnel gå igenom grunderna i Exotic Pole som med fördel dansas i högklackat. Platserna bokades blixtsnabbt och bägge WS är fullbokade men reservanmälan tas fortfarande emot!

Vi vill också passa på att tacka alla som besvarat vår marknadsundersökning inför lokalsökningen. Vi har ännu inte hittat någon ny lokal men vi söker vidare och är fortfarande hoppfulla att vi ska hitta något bra utrymme. Vinnaren av det utlovade presentkortet kommer att presenteras i samband med att nya lokalen invigs!

För er som funderar över hur ni ska klara en hel sommar utan Pole/Aerial hoop kan vi glädjande meddela att vi valt att köra både Open Practise och arrangera olika spacialklasser/work shops under sommaren. Dagar och tider är inte spikade men följ oss på sociala medier för att få den senaste informationen!
Om ni önskar någon särskild klass får ni väldigt gärna maila oss och berätta! Vår ambition är alltid att göra er träning så rolig och utvecklande vi bara kan 🙂
Däremot kommer vi inte att arrangera något träningsläger i år, utan testar detta upplägg och hoppas att fler elever har möjlighet att ta del av åtminstone några klasser!

Närmast ser vi fram emot avslutningsshowen den 7 maj kl. 17.30 (förträning från 16.00). Det är alltid så fantastiskt att få se alla duktiga elevers utveckling på avslutningsshowerna!

Hör av er om ni har några frågor eller synpunkter ni vill framföra!

/ Instruktörerna på Uppsala Pole & Aerials

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *