Kursstart oktober 2016

schema-oktober-16

Ny kursstart!

Om mindre än 3 veckor startar vi år 2016:s sista kursstart och det är därmed hög tid att anmäla sig om du inte redan gjort det! Den 16 oktober plockar vi bort kurser med för få deltagare från schemat, så se till att anmäla dig innan dess så att din kurs blir av! Högst upp i brevet finner du ett schema.

Vi kan med glädje meddela att Aerial hoop 2 äntligen finns åter på schemat och för att spä på glädjen ytterligare erbjuder vi 20% rabatt på Aerial Hoop 1 och 2 för dig som samtidigt går en kurs i Poledance. Vi lovar att en kombination av Aerial hoop och Poledance kommer att ge grymma muskler 🙂

Fredagen den 21 oktober är det avslutningsuppvisning! Ett tillfälle för er elever att visa era nära och kära hur fantastiska ni är, men även få möjlighet att titta på varandra och inspireras. Förträningen börjar 17.30 och uppvisningen, då era gäster är välkomna, börjar 19.00. Ni anmäler er till uppvisningen på listan som ligger i studion.

Ta hand om er där ute och tveka aldrig att höra av er om ni har några frågor eller funderingar!

/ Instruktörerna på Uppsala Pole & Aerials

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *