High Heels med Isabella Amoruso Kokko

High Heels med Isabella Amoruso Kokko

Workshop i High Heels

Lördagen den 9 april anordnar Uppsala Pole & Aerials en workshop i High Heels. Klassen leds av Isabella Amoruso Kokko som har dansat sedan hon var 14 år, allt från hiphop till balett. 2010 gick hon Headshot Bellaut danslinjen på vasaskolan, efter det har hon dansat o turnerat med Gävle-baserade musikern Ida Long, varit med o koreograferat/gjort musikvideos, uppträdanden på festivaler och event. 2012 började hon hålla klasser (modern, streetjazz, feminine vibe bl.a) på Ackes dansskola i Gävle.

Hösten 2014 var hon och utbildande sig i 3 månader på dansskolan Peridance center i New York. Hon har även nyligen gått en intensivkurs i heels för världsledande koreografen o dansaren Dana Foglia (Huvudkoreograf för Beyonce, m.f.) i New York.
I början av mars kommer hon igen vara hemkommen från en veckas intensivkurs i heels med den världsliga koreografen Dana Foglia (koreograf för Beyonce, Madonna mm.) i New York.
Klassen är en ren dansklass utan stång med fokus på att gå och dansa snygg och säkert i klackar.

Klassen börjar med uppvärmning för hela kroppen, genomgående stretch och efter det teknik.
Tekniken som kommer fokuseras på är linjer i kroppen, viktplacering och gång. Efter det släcker vi ner o lär oss en sensuell o dynamisk koreografi där vi blandar in all vi lärt oss med snygga övergångar och passionerad känsla.
Bered er på att svettas, jobba hårt och bli hög på dans!
Välkommen!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *